La companyia catalana especialitzada en la producció de brous naturals Aneto tornarà a estar present a la tercera edició de la Ultra Trail Estels del Sud després de tenir ja un protagonisme destacat al llarg de les dues primeres edicions de la prova.

L’acord entre Kebo Events i Aneto preveu l’aportació per part d’aquest gegant del brou d’una bossa amb producte per a cada participant i els seus brous a tots els avituallaments, controls i final de cursa perquè els participants a la Ultra Estels del Sud, la Half Trail i la Mitja Marató de Muntanya puguin recuperar-se de l’esforç i afrontar amb garanties el repte que plantegen les diferents proves.

A tot això s’afegeix l’Espai Aneto al Cim de Caro, un dels punts característics de la Estels del Sud on els primers participants en categoria masculina i femenina que hi passin seran pesats i obtindran el seu pes en brou Aneto.

Cal recordar d’altra banda que Aneto aporta també diferents packs de producte que es sortejaran entre els participants que s’inscriguin en la segona fase del període d’inscripció amb descompte que s’acaba el 31 de març.

La companyia ubicada a Artés elabora un brou natural com el que es fa a qualsevol llar i el fa amb ingredients 100% naturals cuits a foc lent al llarg de tres hores. Aquests brous tenen un període de conservació de 8 mesos i poden ser de 20 varietats presentats en quatre formats diferents; des dels 250 ml al litre i mig.