La Ultra Trail Estels del Sud 2018 i els seus participants continuaran comptant amb el valuós suport de la companyia catalana especialitzada en la producció de brous naturals ANETO. D’aquesta manera, ANETO continuarà donant suport a la cursa per quart any consecutiu i de forma ininterrompuda des de la seva primera edició.

Tots els participants de cadascuna de les tres distàncies de la cita (Ultra Trail, Half Trail i Mitja Marató de Muntanya) tindran a la seva disposició als avituallaments els brous de la marca que els ajudaran a refer-se de l’esforç realitzat i els donaran forces per afrontar la resta del recorregut. A més a més, rebran productes ANETO a les seves respectives “bosses del corredor”.

A tot això cal afegir el sorteig de diferents lots de productes entre els inscrits de les diferents categories i el sorteig entre els seus seguidors i simpatitzants d’una inscripció per a cada una de les distàncies de la Ultra Trail Estels del Sud 2018.

Una vegada més, ANETO premiarà als primers atletes masculí i femení de la Ultra Trail que coronin el Cim de Caro i els obsequiarà el seu pes en brou.

La companyia catalana, que està ubicada a Artés elabora un brou com el que es fa a qualsevol llar i el fa amb ingredients 100% naturals. Els seus brous tenen un període de conservació de 8 mesos i poden ser d’una vintena de varietats i adquirir-se en quatre formats i capacitats diferents.

Recordeu que està obert el primer període d’inscripció amb descompte i que els enllaços són els següents:

Ultra Trail
Half Trail
Mitja Marató