Al llarg de les últimes hores ens ha sorprès negativament la notícia sobre l’autorització institucional rebuda per una crono-escalada ciclista al Cim de Caro prevista per al dissabte 12 de Maig.

A banda de no entendre com es poden autoritzar dos esdeveniments esportius en zones més o menys comunes previstos per al mateix dia, sobretot, quan la Ultra Trail Estels del Sud estava autoritzada i prevista amb molta antel.lació, volem deixar clar que aquesta prova ciclista NO afectarà de cap de les maneres el recorregut dels participants de la Ultra Trail o la Half Trail.

L’accés al Cim de Caro estarà tancat de 9:30 a 13:00 i l’afectació important serà per als acompanyats dels participants que hi vulguin accedir. Per aquest motiu, si que aconsellem a tots aquells acompanyats que vulgui pujar a Caro, que ho facin abans de les 9:30 del matí. A partir de les 13:00, l’accés ja quedarà obert.

Des de Kebo Events treballarem perquè la incidència d’aquest tall sigui mínima per a tots els implicats a la quarta edició de la Ultra Trail Estels del Sud.