La coneguda botiga especialitzada en disciplines esportives a l’aire lliure Intempèrie ubicada al número 184 del carrer Villaroel de Barcelona, torna a donar suport a la Ultra Trail Estels del Sud del Massís dels Ports que aquest any celebra ja la seva tercera edició.

Una vegada més, la botiga d’Intempèrie serà l’escenari de la presentació barcelonina de la prova que tindrà lloc el 23 de Març a partir de les 19:00 i mostrarà al seu aparador de forma permanent els recorreguts de les tres curses que es disputaran el primer cap de setmana del mes de maig; la Ultra Trail, la Half Trail i la Mitja Marató de Muntanya.

A més, els ocupants del podis masculí i femení de la Ultra gaudiran de diferents xecs regals aportats per Intempèrie per adquirir material especialitzat i tots els participants participaran en el sorteig d’interessants lots de material que, a ben segur, els serà de molta utilitat per dur a terme la seva activitat esportiva.

Intempèrie va néixer al 2003 amb l’objectiu d’oferir als usuaris i esportistes tot el que cal per poder caminar, córrer i viatjar pel medi natural. Quatre anys més tard, va canviar la seva ubicació inicial al carrer París de Barcelona per l’actual del carrer Villaroel que és un punt de visita obligada per tots els amants i practicants dels esports a l’aire lliure.