El gegant motociclista europeu KTM es suma a la Ultra Trail Estels del Sud en la seva tercera edició per l’acord al qual ha arribat amb Kebo Events.

En virtut del compromís adquirit pel fabricant austríac i els organitzadors de la cita del Massís dels Ports, KTM serà el proveïdor dels vehicles d’assistència i intendència ràpida de la prova cedint motocicletes del model Freeride E-XC de propulsió elèctrica, un exemple de mobilitat sostenible i respecte al medi ambient i l’entorn natural que farà més senzilla la tasca dels organitzadors de la cursa d’Ultraresistència, la Half Trail i la Mitja Marató de muntanya.

La KTM Freeride E-XC no emet cap tipus de contaminant i no genera cap mena de soroll per la qual cosa és el vehicle ideal per circular per la muntanya i gaudir de la conducció en l’entorn natural. El seu propulsor elèctric de contaminació cero i màxima eficiència, genera 21,5 CV de potencia i un Par Motor de 42 Nm. Aquestes característiques, afegides a la seva lleugeresa i maniobrabilitat, fan d’aquest model l’ideal per donar suport a les tasques organitzatives de la Ultra Trail Estels del Sud.

Al marge de les unitats que cedirà per la prova, KTM també aportarà diferent material promocional per sortejar entre els participants de la cursa integral al Massís dels Ports.