La bodega Les Vinyes del Convent es suma al pool de patrocinadors de la Ultra Trail Estels del Sud que es disputarà al Massís dels Ports el cap de setmana del 13 de Maig.

D’aquesta manera, una companyia arrelada al territori i amb seu a Horta de Sant Joan, diposita la seva confiança en la prova que aquet any compleix la seva quarta edició i està fortament consolidada al calendari de les curses d’ultraresistència.

Les Vinyes del Convent és la bodega que recull una llarga tradició familiar de quatre generacions dedicades, d’una o altra manera, al vi. Elías Gil pertany, precisament, a la quarta generació d’aquesta família que, al llarg de la primera meitat del segle XX ja va començar la seva activitat vitivinícola a Horta de Sant Joan.

De forma molt semblant al que passa amb la Ultra Trail Estels del Sud, la bodega Les Vinyes del Convent té com a objectiu assolir la màxima qualitat en els seus vins exercint la viticultura de proximitat i sent molt fidel als seus arrels familiars i geogràfics. Els seus productes es concentren especialment en 5 vins: Els Costums blanc i negre, Els Ceps de la Via Verde també amb varietats blanca i negra i el Mas de Sotorres. Molts d’aquests vins han rebut ja diferents premis i reconeixements. Els Costums Blanc va aconseguir la Medalla de Plata al Concurs Mundial de Garnatxes, el Mas de Sotorres va ser puntuat amb un 9’75 a la Guia dels Millors Vins de Catalunya 2018 i Els Ceps de la Via Verda Negre va obtenir el Vinari d’Or 2017 al negre jove de Catalunya i va ser millor vi DO Terra Alta.

Tots ells estaran presents al Massís dels Ports de l’11 al 13 de Maig per premiar els diferents podis de la cursa.