La coneguda companyia de timing Macsha serà l’encarregada de cronometrar la Ultra Trail Estels del Sud en virtut de l’acord al qual ha arribat amb Kebo Events.

La companyia, que té seu a Barcelona, i Kebo Events han signat un conveni de col·laboració pel qual Macsha s’encarregarà del cronometratge de les tres proves de la Estels del Sud, la Ultra Trail, la Half Trail i la Mitja Marató de Muntanya.

Macsha es un proveïdor internacional de cronometratge que investiga, dissenya i produeix la seva pròpia tecnologia i l’aplica als esdeveniments esportius corresponents a múltiples disciplines d’arreu del món.

Els esdeveniments de les diferents especialitats del món de l’atletisme, el motor o la natació (diferents federacions de Natació com ara les de Itàlia, Argentina o Eslovènia són alguns dele seus clients més importants) compten amb la tecnologia i els especialistes de Macsha a l’hora de cronometrar les seves competicions i establir les pertinents classificacions i rankings.

Al marge del timing, aquesta companyia proveeix també de sistemes audiovisuals que, combinats amb el cronometratge, proporcionen un interessant i atractiu valor afegit per als participants a les diferents competicions esportives que cronometren. De tot plegat en gaudiran els participants a la Ultra Trail Estels del Sud.