Benvolguts participants,

Les següents línies pretenen de nou ser un recull de la principal informació que pots necessitar en relació a la prova. En els diferents apartats del web heu de trobar l’informació més ampliada del que ara us fem cinc centims.

L’Ultra-Trail® Estels del Sud, recorre integrament el Massís dels Ports, de nou ubiquem el punt de sortida i arribada a ARNES i tornem a fer el pas pel CIM del MASSÍS DELS PORTS a CARO (ROQUETES), podent conèixer d’una tirada una zona a cavall de diferents territoris, desconeguda a cops, sorprenent sempre.

Aquells que optin pel format Half, no quedaran decebuts de la totalitat del recorregut, que varem estrenar en la darrera edició, ARNES, CARO, PAÜLS, ARNES.

La Mitja Marató de Muntanya ens permet fruir d’uns paratges espectaculars, compartint part del recorregut de l’ULTRA entre ARNES i BESEIT.

Tota la logística de les tres distancies estarà centralitzada a ARNES, segons la següent distribució:

Dijous 10 de Maig de 2018
Activitat: Direcció de cursa.
Lloc: Ajuntament d’Arnes.
Horari: Des de les 10:00h.

Divendres 11 de Maig de 2018
Activitat: Lliurament de dorsals.
Lloc: Centre d’interpretació de la mel.
Horari: De 10:00h a 21:00h.

Activitat: Brieffing oficial.
Lloc: Sala de cinema.
Horari: 19:00h.

Activitat: Servei mèdic de la prova.
Lloc: C.A.P. Arnes.
Horari: Des de les 17:00h fins a dues hores després de l’arribada de l’ultim corredor.

 

Des de dijous dia 10 de Maig de 2018 estarà habilitada la zona d’aparcament habilitada davant del Camp de Futbol Municipal, instal·lació amb serveis de wc i dutxes d’aigua calenta disponible per a tots els participants i acompanyants.

En quant a l’ allotjament a ARNES l’oferta disponible es amplia i variada, trobareu informació complerta en l’apartat Allotjaments d’aquesta mateixa web.

Tanmateix qui pugui optar per l’allotjament a qualsevol dels refugis d’ESTELS DEL SUD, hi trobareu un tracta acurat i especial.

A ARNES, els corredors de l’Ultra tindran la possibilitat d’entrega d’una bossa per corredor que us serà entregada en el control de CARO per poder canviar-vos.

Tanmateix els corredors de la Mitja Marató de Muntanya podran gaudir a ARNES de la possibilitat d’entrega d’una bossa per corredor que us serà entregada a l’arribada a Beseit per poder canviar-vos i esperar al trasllat amb autobús per dutxar-vos, al arribar a Arnes.

En ambdós casos, l’ organització, tot i tenir especial cura, no es fa responsable de la pèrdua de qualsevol article de valor o monetari que us hi deixeu.

Els corredors de la Mitja Marató de Muntanya així com aquells que abandonin la prova a BESEIT tindran un servei d’autobusos o furgonetes per retornar-los a ARNES.

Així mateix l’ organització vetllarà per retornar al punt de sortida tots aquells corredors que abandonin la prova, notificant-ho reglamentàriament, en altres llocs del recorregut i amb l’espera, si s’escau, de re-agrupament de corredors que hagin abandonat.

Certificat Mèdic: Per participar a les proves de copa i al campionat, tan corredors FEDERATS com NO FEDERATS hauran de presentar obligatòriament un certificat mèdic que acrediti l’aptitud i manca d’impediments amb una vigència menor a 12 mesos des de la data d’expedició, així com una declaració responsable del participant.

Tant el certificat com la declaració es gestionaran des del sistema d’inscripcions.feec.cat.

El document de Certificat Medic 2018 que es troba a la pàgina web de la FEEC, el podeu trobar amb idiomes castellà i anglès.

Aquest Certificat només es demanarà a l’Ultra.