L’edició 2017 de la Ultra Trail Estels del Sud ha estat presentada avui a la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, al Palau Abària de Tortosa.

L’acte de presentació de la proba que es disputarà del 5 al 7 de Maig, ha estat presidit pel Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, el Sr. Xavier Pallarès i hi han intervingut la Representant Territorial d’Esports a les Terres de l’Ebre, Sra. Cinta Espuny i el Director General de Kebo Events Jordi Pallarès.

Xavier Pallarès, Delegat del Govern i Alcalde d’Arnes ha mostrat la seva satisfacció per la consolidació de la cita amb el Massís dels Ports: “Aquesta prova ha contribuït a dinamitzar l’activitat econòmica de la zona i els pobles pels que transcorreix i ens ha posat encara més al mapa generant activitat no només al llarg del cap de setmana en el qual es disputa la cursa, sinó al llarg de tot l’any. Estem molt satisfets pel que ens aporta i el que significa i esperem que continuï el seu creixement”.

En la seva intervenció, Cinta Espuny ha destacat que “Estem molt satisfets de les repercussions de la prova. L’esportiva és més que evident. La turística i comercial són també molt clares. Hem estat capaços d’atreure a la gent cap al nostre territori al llarg de tot l’any i estic segura que això continuarà. Cal agrair i molt la tasca d’organitzadors, clubs col·laboradors, voluntaris, el Parc Natural i els ajuntaments pel que el seu esforç i dedicació significa per a la consolidació d’aquesta gran iniciativa en el nostre territori”.

Per la seva banda, Jordi Pallarés, responsable de Kebo Events, el promotor i organitzador de la cursa ha afegit: “Amb el recorregut de la prova consolidat, l’objectiu d’aquesta tercera edició és el d’enfortir encara més la ja important repercussió que té al territori i continuar incrementant el nombre de participants. En només dues edicions hem aconseguit un alt grau d’arrelament al món de les curses d’Ultra resistència i entre els seus practicants i creiem que la progressió es mantindrà en ascens. D’altra banda, volem agrair el suport de les institucions i Estels del Sud que, des del primer moment, han donat un suport incondicional a la cursa.”

En aquesta tercera edició, la Ultra Trail Estels del Sud mantindrà el seu recorregut després de la bona acceptació que van tenir les modificacions introduïdes l’any passat. D’aquesta manera, la localitat d’Arnes continuarà sent el centre neuràlgic de la prova i Caro continuarà sent un dels referents del seu traçat. També mantenen el seu recorregut la Half Trail i la Mitja Marató de Muntanya que tronarà a tenir Arnes com a punt de sortida i Beseit com arribada després de celebrar-se per primera vegada l’any passat.