L’empresa Recuperat-ion i Kebo Events han arribat a un acord perquè aquesta companyia sigui un dels patrocinadors principals de la Ultra Trail Estels del Sud que, juntament amb la Half Trail i la Mitja Marató de Muntanya es disputaran al Massís del ports del 5 al 7 de Maig de 2017.

D’aquesta manera, els participants a cadascuna de les tres proves, tindran a la seva disposició els productes de hidratació i la suplementació alimentaria.

Recuperat-ion es va crear al 2001 i, des d’aleshores, s’ha dedicat a la investigació i comercialització de complements alimentaris i dietètics en l’àmbit de la salut muscular i el benestar.

Aquesta companyia s’ha centrat, sobretot, en els camps de la hidratació en la pràctica esportiva, la salut muscular dins i fora de l’esport, la rehidratació i suplementació alimentària ja sigui dins de l’esport o en l’activitat diària de qualsevol persona.

Enric Coll, Director Comercial i de Marketing de Recuperat-ion, valora l’acord en aquests termes: “Estem molt satisfets de formar part de la Ultra Trail Estels del Sud perquè és una prova que, malgrat la seva joventut, s’ha consolidat plenament entre els practicants i comparteix valors amb la nostra companyia pel que fa a la cultura de l’esforç, l’evolució constant, la promoció de l’exercici físic i la interacció amb el medi natural. A més, per nosaltres, una cursa d’aquestes característiques en les seves tres distàncies, és el millor escenari per poder aportar els nostres productes a tots els participant i ajudar-los a gaudir encara més de la mateixa oblidant-se del cansament i les molèsties físiques per, d’aquesta manera, optimitzar el seu rendiment”