El concessionari Renault i Dacia de Tortosa i Vinaròs, J. Garau i a través d’ell, la marca automobilística Renault, tornaran a tenir un protagonisme destacat a la tercera edició de la Ultra Trail Estels del Sud ja que hi estaran presents amb els seus vehicles per segon any consecutiu.

L’organització de la prova que es disputarà al Massís dels Ports del 5 al 7 de maig comptarà amb 7 vehicles de la marca Renault per poder fer front a la intendència i la logística que comporta una cursa d’aquestes característiques. Entre aquests vehicles destaquen dues furgonetes Renault Master, dos Kangoos i dos turismes a determinar a més de l’innovador, eficient i ecològic Renault ZOE, un model 100% elèctric que amb 400 Km d’autonomia representa l’aposta de Renault i, també en aquest cas, la de l’organització de la Estels del Sud per la mobilitat sostenible i el respecte al medi ambient.

Si voleu obtenir més informació de J. Garau i de Renault, visiteu http://www.renault-tortosa.es/

Recordeu que està obert el segon termini d’inscripcions per a les tres distàncies de la Estels del Sud amb descomptes interessants i premis aportats per Aneto i l’Hotel la Fàbrica de Solfa de Besseit.