Per tercer any consecutiu, el concessionari Renault i Dacia de Tortosa i Vinaròs, J.Garau torna a confiar en la Ultra Trail Estels del Sud i ofereix a l’organització els vehicles Renault que tornaran a ser els cotxes oficials de la prova.

D’aquesta manera, els diferents models oferts per J.Garau seran el que permetran l’optimització de totes les tasques organitzatives de la quarta edició de la prova que es disputarà al Massís dels Ports entre l’11 i el 13 de Maig i tindrà la localitat d’Arnes com a centre neuràlgic.

La logística i en general, la infraestructura de la cursa, es beneficiaran de la versatilitat i la robustesa dels diferents vehicles de la marca Ranault que, a més a més, en les seves versions de propulsió elèctrica compten amb el valor afegit del respecte al medi ambient i l’aposta per la sostenibilitat.

A banda d’aquests models, el concessionari Renault i Dacia de Tortosa i Vinaròs, exposarà d’altres a la plaça d’Arnes que acollirà la sortida, l’arribada de la cursa i el centre d’operacions de l’organització.

Disposeu de més informació de J.Garau i de Renault a http://www.renault-tortosa.es/

No oblideu que està obert el segon termini d’inscripcions per a les tres distàncies de la Estels del Sud amb descomptes molt interessants i que aviat anunciarem el sorteig de lots d’ANETO entre els inscrits !!