La quarta edició de la Ultra Trail Estels del Sud que es disputarà al Massís dels Ports els pròxims 12 i 13 de Maig tornarà a comptar amb la valuosa col·laboració de la companyia Coca-cola European Partners en virtut de l’acord assolit amb Kebo Events.

Els participants de la prova en les seves tres variants (Ultra Trail, Half Trail i Mitja Marató de Muntanya) disposaran de tots els productes de la companyia que els puguin ajudar a fer l’esforç que els caldrà per assolir els seus objectius i superar els requeriments del recorregut i mitigar el cansament. Aquests productes estaran situats tant a la sortida i arribada com a tots els punts d’avituallament.

Amb Powerade podran recuperar forces, amb les begudes ensucrades, refrescar-se i hidratar-se i amb l’aigua Aquabona, recuperar el líquid element que, el seu esforç físic al traçat de la prova els haurà fet perdre.

Un any més, l’acord amb una companyia del prestigi i el potencial de Coca-cola European Partners mostra el prestigi i la confiança que genera la Ultra Trail Estels del Sud.