Wala, la coneguda cadena de grans superfícies especialitzada en material esportiu, renova la seva confiança amb la Ultra Trail Estels del Sud que es disputarà el mes de maig al Massís dels Ports.

Els participants a cadascuna de les tres proves, la Ultra Trail, la Half Trail i la Mitja Marató de Muntanya, es podran beneficiar d’un val de descompte del 10% quan facin efectives les seves compres de material a qualsevol dels cinc establiments que la cadena té a Catalunya. Aquestes mateixes condicions s’aplicaran a les desenes de voluntaris que fan possible l’organització de la Estels del Sud, que tot i la seva joventut, ha arrelat plenament al panorama català de les curses d’ultraresistència.

A tot això, cal afegir que Wala proporcionarà la bossa de tots els participants a la Mitja Marató de Muntanya i que, a més a més, lliurarà lots de material esportiu especialitzat que serà sortejat entre els participants.

Wala és una companyia nascuda del grup Unipreus que es va fundar l’any 1940 i en l’actualitat disposa de 14.000 m2 de superfície distribuïda en diferents centres en els quals els practicants del mon de l’esport poden trobar tot tipus d’equipament i material amb el comú denominador de la qualitat que prioritza l’oferta i totes les iniciatives de la companyia.